Sifu

UNTUK YANG BARU MEMULAKAN BISNES TONEWOW.

March 5, 2020

Untuk anda yang baru memulakan bisnes Tonewow. Mesti nak hit komisen yang besar sepantas yang boleh kan?

Disini 3 langkah untuk anda percepatkan komisen topup;
.

(1) Beli simkad extra.

Simkad extra tiada ruginya. Simkad boleh disimpan lama tiada expired. Sekali anda jual, untung akan dapat berkali-kali. Beli simkad banyak secara psikologi akan buatkan anda laju. Sentiasa risau nak kena habiskan simkad untuk dapat balik modal semula.

(2) Fokus daftarkan kenalan dahulu.

Peringkat awal anda mesti promosikan pada kenalan. Family, kawan baik, kawan biasa, sedara mara, dan semua kenalan yang ada dalam contact henfon. Cerita pada mereka dahulu kerana mereka sudah ada trust dengan kita. Manfaatkan whatsapp story, FB kerana medium itu sudah tentu banyak kawan yang kenal kita. Habiskan Warm market dahulu untuk kumpulkan ilmu dan pengalaman sebelum beralih ke cold market.

(3) Daftarkan 30-50 orang sepantas yang boleh!

Ini adalah titik tolak untuk anda merasa komisen yang banyak dalam bisnes ini. Permulaan memang susah, jika berjaya capai, komisen kita akan ada dalam linkungan RM300-500. Secara tak langsung kita akan auto upgrade kepada Rank Center. Masa itu komisen akan menaik lebih agresif.
.

3 tips ini bukan di petik suka-suka, tapi based on ajen-ajen yang telah capai komisen topup RM200-400 dalam tempoh 1 bulan. Ini rahsia yang mereka guna.

Dahulu komisen saya bulan pertama RM53.30 je. Berbeza sangat dengan sekarang kerana plan data dah cantik dan banyak benefit simkad yang padu. Jika nak buat betul-betul, ini masa paling sesuai.

Semoga tips ini memberi manfaat.

Hafidz Arif,

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial