Tone WOW

PENERANGAN PERCUMA BISNES TONE WOW EXCEL

April 10, 2019

Jika anda mencari sesuatu yang boleh memberikan komisyen setiap bulan, pengedar simkad ToneWoW mungkin sesuai untuk anda!!

Kerja sebagai pengedar simkad ToneWoW ini hanyalah menyebarkan simkad ini supaya ia digunakan oleh saudara mara dan sahabat handai anda. 

Setiap orang yang belikan simkad itu adalah PENGGUNA ANDA.

Apabila mereka menggunakan simkad tersebut, mereka topup sahaja, anda akan dapat komisyen sebanyak 3% sehingga ke 15% daripada nilai topup mereka. (Bergantung kepada pangkat anda sebagai pengedar). 

Komisyen anda ini akan dikumpulkan setiap bulan dan akan dimasukkan terus kedalam akaun bank pada bulan hadapannya.

Manakala bekalan simkad yang ingin disebarkan kepada PENGGUNA ANDA hanya RM10 sahaja. Anda tidak perlu mengeluarkan modal besar untuk membelinya. Untuk mudah anda faham, menjalankan bisnes ini tidak memerlukan modal yang besar, yang diperlukan hanyalah usaha promosi yang konsisten dan bersungguh-sungguh.

Untuk menggunakan simkad ini mereka perlu topup dikedai2 yang menjual topup. Ketika ini simkad tonewow menggunakan topup daripada Digi.

SIMKAD TONE WOW

Tonewow

Faktor kejayaan bisnes ini amat mudah dan straigt forward iaitu, lagi ramai pengguna anda, makin banyaklah topup mereka, maka makin tinggilah komisyen anda. Sedikit pengguna anda, sedikit topup mereka, maka sedikitlah komisyen anda. Jika anda tiada pengguna langsung, maka tiadalah topup mereka, maka tiadalah komisyen anda.

Jadi, sebagai pengedar simkad tonewow ini, besar atau kecil nilai komisyen anda bergantung kepada usaha anda sendiri. Anda rajin mempromosikannya, besarlah komisyen anda. Anda malas mempromosikannya, kecillah komisyen anda. 

Kelebihan besar jika anda fikirkan betul-betul, bisnes simkad telefon seperti ini, pelanggan anda tidak hanya topup sekali sahaja. Jika mereka menggunakan simkad tersebut secara berterusan, maka mereka akan topup setiap bulan. Maka setiap bulanlah anda akan dapat komisyen. Selagi ada pelanggan anda topup simkad mereka, selagi itulah anda akan mendapat komisyen. Inilah yang saya panggil pendapatan tetap. Walaupun jumlahnya naik atau turun sedikit setiap bulan, tetapi anda masih mendapat komisyen selagi pelanggan anda topup simkad mereka.

Saya tidak mengajak anda kepada satu bisnes yang menjanjikan pulangan ribu-ribu ringgit, ratus-ratus ribu ringgit. Biasanya kalau bisnes ceritanya boleh untung besar, masuk hari ini esok boleh kaya, bila anda memulakan bisnes tersebut, barulah anda sedar, jangankan ribu ringgit, nak dapat balik modal pun kebanyakkannya tidak berjaya, malahan menjadi rugi pula. Malahan ada yang menanggung kerugian hingga ke hari ini.

Kadang2, duit yang penat2 kita kumpul, kita buatkan modal berniaga, sebab peringkat awal janjinya hebat, kira2nya cukup meyakinkan yang kita boleh untung berlipat kali ganda, tetapi bila bisnes sudah berjalan, barulah sedar, janji sebelum ini adalah satu angan2 dan cerita kosong yang tak mungkin dicapai di alam nyata.

Tetapi saya mengajak anda kepada satu bisnes yang anda tidak perlu mengeluarkan modal besar, pulangannya pula bergantung kepada usaha anda.

Kalau bisnes tak menjadi, anda tidak akan menanggung apa2 kerugian, kerana ia tidak memerlukan modal besar hanya RM10 sahaja. Tapi kalau ia menjadi mungkin akan membantu atau menyelesaikan terus masalah kewangan anda.
Saya ada membuat sedikit kajian mengenai tonewow ini, sebelum saya sendiri menjalankan bisnes ini dan sebelum saya mengajak anda menjalankannya. Kajian saya ini mungkin betul dan mungkin juga salah, tetapi ia berguna kepada saya untuk membuat keputusan yang lebih tepat. Cuma saya rasa ia mungkin berguna kepada anda sebelum anda membuat keputusan menyertai bisnes ini. 

Kajian dan anggaran saya terhadap orang-orang yang menjalankan bisnes tonewow ini:
* Terdapat diantara 1-5 orang yang mendapat komisyen lebih RM30,000 setiap bulan.
* Terdapat diantara 5-10 orang yang mendapat komisyen diantara RM20,000-RM30,000 setiap bulan.
* Terdapat diantara 10-30 orang yang mendapat komisyen diantara RM10,000-RM20,000 setiap bulan.
* Terdapat ratusan orang yang mendapat komisyen diantara RM1,000-RM10,000 setiap bulan. 
* Terdapat ribuan orang yang mendapat komisyen diantara RM100-RM1,000 setiap bulan.
* Terdapat ribuan orang yang mendapat komisyen dibawah RM100 setiap bulan.
* Terdapat puluhan ribu orang yang tidak mendapat apa2 komisyen didalam tonewow. Kerana mereka hanya menjadi pengguna sahaja dan mereka tidak berminat untuk menjalankan bisnes tonewow ini.

Jadi sekarang terpulang kepada anda, jika anda berminat menjalankan bisnes tonewow ini, anda boleh mulakan disini.

Pertama sekali anda kena memohon menjadi pengguna simkad tonewow ini terlebih dahulu. 

boleh wasap.my/60105100069/minattonewow

Atau boleh daftar online di website

jutawan2step.com/1383128

jutawan2step.com/info/1383128

You Might Also Like

2 Comments

 • Aziham jaafar April 27, 2019 at 9:48 pm

  bisnes terbaik

  • admin May 6, 2019 at 8:42 am

   Terima kasih kerana sudi komen di blog ini..

  Leave a Reply

  Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial