Sifu

6 fasa untuk cipta pendapatan dalam Tonewow

December 16, 2020

Fasa pertama:Anda perlu pandai buat pendaftaran dahulu atau kata nama lain “Sales”. Bukan sekadar mampu daftar 2-3 orang tetapi anda mampu daftar 15-20 orang..

Fasa kedua:Selepas anda sudah boleh mendaftar 15-20 orang, anda perlu lalui fasa kedua iaitu Kekal Konsisten dalam mendaftarkan 15-20 orang tersebut setiap bulan. Sehinggakan ia sudah jadi makanan ruji dalam hidup anda, setiap bulan pasti ada 15-20 pendaftaran. Ia bukan satu kehendak, tapi kemestian..

Fasa ketiga:Anda sudah boleh konsisten setiap bulan buat pendaftaran tanpa gunakan banyak masa anda. Maka masa itu, anda akan masuk ke fasa ketiga, mula membina Tim. Anda sudah ada 5-10 ajen yang aktif dan boleh konsisten buat pendaftaran sama juga seperti anda!.

Fasa keempat:Ajen yang aktif sudah ada 5-10 orang, kini anda berada di fasa ingin menjadikan ajen-ajen anda ini pandai membina tim seperti anda. Mereka juga dapat hasilkan 5-10 orang ajen yang aktif dari pendaftaran mereka tersebut. Mereka sudah punyai kefahaman dan matlamat sama seperti anda. Buat bisnes ini bukan santai-santai, tetapi All The Time..

Fasa kelima:Pendaftaran anda sudah tetap. Anda juga sudah ada tim yang konsisten mendaftar dan pandai membina tim. Kini anda gunakan sebahagian pendapatan anda tersebut untuk perbanyakan lagi pendaftaran peribadi tanpa menggunakan masa anda. Pendaftaran yang banyak adalah untuk kukuhkan lagi struktur pendapatan anda..

Fasa keenam:Anda mula menambahkan lagi bilangan ajen yang aktif dalam tim. Sehingga mampu mencapai 50 ajen yang aktif dan mereka juga mampu konsisten buat pendaftaran setiap bulan tanpa gagal. Pelbagai sistem, SOP dan galakkan anda hasilkan untuk bantu kembangkan tim. .Selepas anda melalui 6 fasa ini, pendaftaran anda sudah di automasikan, Tim sudah kuat, masa pun sudah ada. Dan paling penting, pendapatan bulanan anda mencecah 6 angka!

Sifu Hafiz

#Tonewow

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial